Pratite nas:
logo.png

Najbolje rješenje za nadomjestak zuba.

Ugradnja implantata.

Dentalni implantat je najsuvremenije rješenje pri nadomjestku zuba. Ugradnja implantata vraća funcionalost i osigurava najveće estetske standarde.

Implantologija u Dentalnom Implantološkom Centru Osijek.

Ugradnjom implantata nudimo rješenja za sve oblike bezubosti, od nedostatka jednog zuba pa do potpune rekonstrukcije čeljusti.

U našem centru koristimo najmodernije metode računalno potpomognute implantacije kako bi Vam vratili funcionalnost, pružili dugoročnost i osigurali vrhunske estetske rezultate držeći se najviših standarda struke.

Prednosti implantata:

Tim dentalnog implantološkog centra Osijek čine iskusni i profesionalni stručnjaci, a uz vrhunsku opremu i implantate renomiranih svjetskih proizvođača imamo uspješnost ugradnje od 99%.

0 +
Zadovoljnih Pacijenata
0 +
Ugrađenih implantata
0
Godina Iskustva
0 %
Uspješnost ugradnje

Često postavljena pitanja:

Koje materijale koristite za izradu krunica?

Kao standard u našem centru koristimo isključivo zirkon-keramičke krunice koje su za razliku od metal-keramičkih modernije rješenje.
1. Pošto nemaju metalnu bazu, s godinama nećete imati vidljiv metalni rub između desni i same krunice.
2. Zbog svoje bijele zirkonske baze savršeno imitiraju prirodni zub i njegovo ponašanje na dnevnoj svijetlosti.
3. Kako se izrađuju računalno osiguravaju vrhunsku čvrstoću i preciznost kakvu s metal-keramičkim krunicama nije moguće dobiti.

Koliko je zapravo bezbolan i siguran proces?

Cijeli zahvat traje svega 20 minuta te se izvodi pod lokalnom anestezijom. Cijeli zahvat je potpuno bezbolan a uz računalno potpomognutu implantaciju i iskusne doktore je potpuno siguran.

Koliko traje implantat i što ako se ne primi?

U našem centru koristimo vruhunske implantološke sisteme renomiranih svjetskih proizvođača Adin i Nobel Biocare. Zbog svoje kvalitete osiguravaju uspješnost ugradnje od 99% i garanciju u slučaju da se implantat ne primi.

Jesam li kandidat za dentalne implantate?

Svatko kome nedostaju njihovi prirodni zubi, oni kojima je narušena estetika ili funkcionalnost žvakanja su kandidati za dentalne implantate.

Zanima Vas kako izgleda cijeli proces?

Pogledajte video našeg doktora:

Play Video

Pošaljite nam upit i ostvarite poseban popust.

Dentalni implantološki centar Osijek koristi isključivo vrhunske materijale renomiranih svjetskih proizvođača kako bi Vam uvijek pružili vrhunsku uslugu. Na sve implantološke i protetske radove dajemo garanciju.

Pacijenti o nama.

Pročitajte inspirativne priče naših pacijenata.

Ivana Štrk
Zubne navlake
Josip Katalinić
All-on-4
Gea Ivić
Implantati

Došla sam u ordinaciju na preporuku prijateljice jer sam uvijek imala nelagodu pri posjetama zubarima. Dr. Đukić i cijeli tim bili su profesionalni i prijateljski nastrojeni te su me kroz proceduru vodili vrlo opuštenim razgovorom. Stavljama sam zubne navlake koje je doktor dizajnirao na računalu što me je oduševilo jer sam mogla vidjeti završni rad prije nego je procedura i počela. Oduševljena sam kvalitetnom rada, odličnom atmosferom i mojim novim osmijehom!

Nakon desetljeća nošenja proteza koje su bile problematične i neudobne odlučio sam se za potpunu rekonstrukciju čeljusti nošenu implantatima. Oduševila me profesionalnost i trud oko pacijenta posebice prije samog zahvata kada sam imao najviše pitanja. Protezu nošenu implantatima sam dobio nakon svega par dolazaka u ordinaciju. Vrhunski proizvođači i materijali koje koristi Dr. Saša Đukić te garancija koju daju na sve zahvate olakšali su mi odluku kako big opet mogao uživati.

Odlučila sam se na dentalni implantološki centar Osijek za postavljanje implantata nakon više tjedana istraživanja svog problema. Tražila sam rješenje za nedostatak prednjeg zuba koji mi je stvarao brdo nelagode. Ova ordinacija kao standard ugrađuje zirconske krunice koje su estetski i po kvaliteti puno bolje rješenje od klasičnih pogotovo jer se radi o prednjim zubima. Cijela ekipa je odlična, cijene su konkurentne a s krajnjim rezultatom sam prezadovoljna.

    4.7

    Prosječna ocijena
    na Facebook-u.