Pratite nas:
logo.png

Rješenje za blistav osmijeh.

Izbjeljivanje zubi

Današnji trendovi postavljaju bijele i zdrave zube pri vrhu ljestvice ljepote. Posljedično, sve veći broj ljudi odlučuje se za izbjeljivanje zubi u ordinaciji.

Izbjeljivanje zubi u Dentalnom Implantološkom Centru Osijek.

Iako postoje metode izbjeljivanja koje se mogu obaviti kod kuće, najpouzdanije i najučinkovitije je izbijeliti zube kod profesionalaca. U našem centru koristimo najsuvremenije uređaje i gelove renomiranih svjetskih proizvođača.

Prednosti izbjeljivanja zubi:

Tim dentalnog implantološkog centra Osijek čine iskusni i profesionalni stručnjaci, a uz vrhunsku opremu i materijale koje koristimo pri izbjeljivanju zubi možete biti sigurni da ste učinili najbolje za svoj osmijeh.

0 +
Zadovoljnih Pacijenata
0 +
Estetskih Izbjeljivanja
0
Godina Iskustva
0 %
Zadovoljnih Korisnika

Često postavljena pitanja:

Koje su prednosti laserskog izbjeljivanja?

Izbjeljivanje laserom suvremenija je, brža i efikasnija metoda. Budući da se učinak izbjeljivanja vidi već nakon 10-14 dana od tretmana, dovoljno je posjetiti nas samo jednom. Nakon što izoliramo i zaštitimo marginalni dio gingive (zubno meso uz sam zub), ravnomjerno premazujemo zube gelom za izbjeljivanje. Diodni se laser ostavi da djeluje svega nekoliko sekundi (zato je i siguran.), a nakon toga se uklanjaju sva preostala sredstva. Za razliku od UV lampi, diodni laser ne povećava kinetičku energiju unutar samog zub, a zbog čega se rjeđe javlja preosjetljivost.

Kakve rezultate mogu očekivati?

U pravilu naši pacijenti izbijele zube 4-6 nijansi. Rezultati su individualni te ne garantiraju svima jednake rezultate.

Koje su prednosti izbjeljivanja udlagama?

Prilikom odabira metode udlagama, pacijent dolazi do dva puta u ordinaciju. Pri prvoj posjeti uzimaju se otisci prema kojima se izrađuju individualne gumene udlage. Obzirom da su izrađene prema vašem obliku i postavu zubi, prilično su sigurne i ne bi smjelo doći do ozljede mekog tkiva prilikom procesa izbjeljivanja. U sljedećem vam posjetu predajemo udlage i seta gelova za izbjeljivanje. Preporučeno je nositi ih preko noći svaki drugi dan do željenog učinka.

Koju metodu izbjeljivanja Vi preporučate?

Izbjeljivanje diodnim laserom je za pacijente koji žele jednokratno izbijeliti zube. Večini pacijenata preporučamo izbjeljivanje udlagama jer dobivaju udlage napravljene po njihovom otisku što pruža vrhunske i ravnomjerne rezultate. Druga prednost izbjeljivanja udlagama je što možete održavati bjelinu zubi povremenim nošenjem udlaga preko noći. Naši gelovi sadrži veći postotak aktivne tvari u odnosu na preparate koji se reklamiraju online. Gelove prodajemo zasebno kako bi ste mogli održavati bjelinu svog osmijeha. Za najbolje rezultate preporučamo kombinaciju izbjeljivanja diodnim laserom i udlagama.

Zanima Vas kako izgleda cijeli proces?

Pogledajte video našeg doktora:

Play Video

Pošaljite nam upit i ostvarite poseban popust.

Dentalni implantološki centar Osijek koristi isključivo vrhunske materijale renomiranih svjetskih proizvođača kako bi Vam uvijek pružili vrhunsku uslugu. Na sve implantološke i protetske radove dajemo garanciju.

Pacijenti o nama.

Pročitajte inspirativne priče naših pacijenata.

Ivana Štrk
Zubne navlake
Josip Katalinić
All-on-4
Gea Ivić
Implantati

Došla sam u ordinaciju na preporuku prijateljice jer sam uvijek imala nelagodu pri posjetama zubarima. Dr. Đukić i cijeli tim bili su profesionalni i prijateljski nastrojeni te su me kroz proceduru vodili vrlo opuštenim razgovorom. Stavljama sam zubne navlake koje je doktor dizajnirao na računalu što me je oduševilo jer sam mogla vidjeti završni rad prije nego je procedura i počela. Oduševljena sam kvalitetnom rada, odličnom atmosferom i mojim novim osmijehom!

Nakon desetljeća nošenja proteza koje su bile problematične i neudobne odlučio sam se za potpunu rekonstrukciju čeljusti nošenu implantatima. Oduševila me profesionalnost i trud oko pacijenta posebice prije samog zahvata kada sam imao najviše pitanja. Protezu nošenu implantatima sam dobio nakon svega par dolazaka u ordinaciju. Vrhunski proizvođači i materijali koje koristi Dr. Saša Đukić te garancija koju daju na sve zahvate olakšali su mi odluku kako big opet mogao uživati.

Odlučila sam se na dentalni implantološki centar Osijek za postavljanje implantata nakon više tjedana istraživanja svog problema. Tražila sam rješenje za nedostatak prednjeg zuba koji mi je stvarao brdo nelagode. Ova ordinacija kao standard ugrađuje zirconske krunice koje su estetski i po kvaliteti puno bolje rješenje od klasičnih pogotovo jer se radi o prednjim zubima. Cijela ekipa je odlična, cijene su konkurentne a s krajnjim rezultatom sam prezadovoljna.

    4.7

    Prosječna ocijena
    na Facebook-u.