Pratite nas:
logo.png

Vrhunski tim za naljepši osmijeh.

O nama

Kao Centar za implantologiju i estetsku dentalnu medicinu pružamo usluge za pacijente svih životnih dobi, od najmlađih do najstarijih.

S ciljem postizanja vrhunske usluge naš stomatološki tim konstantno se educira. Kontinuiranim ulaganjem u edukacije naših djelatnika, modernizacijom tehnologije i pristupa prema pacijentima podižemo razinu kvalitete, a zadovoljstvo pacijenata stavljamo visoko na ljestvicu naših prioriteta.

Više od 15 godina iskustva.

Centar za implantologiju i estetsku dentalnu medicinu doktor Saša Đukić otvorio je 20. prosinca 2007. godine, u grupnoj praksi s doktoricom Angelom Beneš.

Znanje, iskustvo i vrhunska usluga bez iznimke!

Naš stručnjaci sudjeluje na brojnim tuzemnim i inozemnim kongresima i događanjima od kojih je GIDE Master of implantology u organizaciji Svjetskog instituta za dentalnu edukaciju i Sveučilišta u Los Angelesu najbitniji za daljnji razvoj i pristup pacijentu u našoj ordinaciji.

Tu smo zbog Vas i Vaših najmilijih.

Kao Centar za implantologiju i estetsku dentalnu medicinu pružamo usluge za pacijente svih životnih dobi, od najmlađih do najstarijih.

Kontinuiranim ulaganjem u edukacije naših djelatnika, modernizacijom tehnologije i pristupa prema pacijentima podižemo razinu kvalitete, a zadovoljstvo pacijenata stavljamo visoko na ljestvicu naših prioriteta.

Najbolja referenca našeg rada je prije svega zadovoljstvo naših pacijenata.

Individualnim pristupom pacijentima u zajedničkoj izgradnji plana terapije osiguravamo kvalitetna i dugoročna rješenja.

Galerija slika