Pratite nas:
logo.png

Do savršenog osmijeha uz nevidljivi aparatić za zube.

Invisalign.

Moderan, siguran i personalizirani sistem za korekciju zubi. Pruža vrhunske rezultate bez metalnih žica i bravica.

Invisalign

Ortodoncija

Ortodoncija u Dentalnom Implantološkom Centru Osijek.

Ugradnjom implantata nudimo rješenja za sve oblike bezubosti, od nedostatka jednog zuba pa do potpune rekonstrukcije čeljusti.

U našem centru koristimo najmodernije metode računalno potpomognute implantacije kako bi Vam vratili funcionalnost, pružili dugoročnost i osigurali vrhunske estetske rezultate.

Prednosti implantata:

Tim dentalnog implantološkog centra Osijek čine iskusni i profesionalni stručnjaci, a uz vrhunsku opremu i implantate renomiranih svjetskih proizvođača imamo uspješnost ugradnje od 99%.

0 +
Zadovoljnih Pacijenata
0 +
Ugrađenih implantata
0
Godina Iskustva
0 %
Uspješnost ugradnje
Cirkon-keramička krunica
Protetska nadogradnja ili abutment
Implantat ili titanski vijak

Često postavljena pitanja:

Jesam li kandidat za dentalne implantate?

Svatko kome nedostaju njihovi prirodni zubi, oni kojima je narušena estetika ili funcionalnost žvakanja su kandidati za dentalne implantate.

Koje materijale koristite za izradu krunica?

Kao standard u našem centru koristimo isključivo cirkon-keramičke krunice koje su za razliku od metal-keramičkih modernije rješenje. Pošto nemaju metalnu bazu, s godinama nećete imati vidljiv metalni rub između desni i same krunice. Drugo, zbog svoje bijele cirkonske baze savršeno imitiraju prirodni zub i njegovo ponašanje na dnevnoj svijetlosti. Treće, kako se izrađuju računalno osiguravaju vrhunsku čvrstoću i preciznost kakvu s metal-keramičkim krunicama nije moguće dobiti.

Koliko je zapravo bezbolan i siguran proces?

Cijeli zahvat traje svega 20 minuta te se izvodi pod lokalnom anestezijom. Cijeli zahvat je potpuno bezbolan a uz računalno potpomognutu implantaciju i iskusne doktore je potpuno siguran.

Koliko traje implantat i što ako se ne primi?

U našem centru koristimo vruhunske implantološke sisteme renomiranih svjetskih proizvođača Aldin i Nobel Biocare. Zbog svoje kvalitete osiguravaju uspješnost ugradnje od 99% i garanciju u slučaju da se implantat ne primi.

Zanima Vas kako izgleda cijeli proces?

Pogledajte video našeg doktora:

Implantologija

Kako izgleda proces?

Zainteresirani? Odlično...

Pogledajte našu galeriju osmijeha ili zatražite ponudu

Doktor Đukić i njegov tim su pravi profesionalci, stručnost na visokom nivou! Ugodan ambijent, ljubazno osoblje i preporuka svima koji traže vrhunsku dentalnu i estetsku uslugu!

Vlado Mršić Osijek, Hrvatska

Iznenađujuće brz i bezbolan proces. Rezultati su tako estetski dobri da se nekad i sama zapitam o kojem se zubu radi. Pohvale cijelom timu na ugodnoj atmosferi i predanosti u poslu!

Ana Ivanković Vinkovci, Hrvatska

Stručni, ljubazni, profesionalni i vidi se da rade posao iz ljubavi. Izašli su mi u susret i organizirali mi prijevoz, apartman i termin jer dolazim iz Njemačke. Svaka preporuka!

Brigita Jelenić Munchen, Njemačka