Doživotno i bezbolno rješenje

Implantati su najbolje rješenje za nadomjestak jednog ili više zuba.

Vraćaju sposobnost jedenja, smijanja i osjećaja samopouzdanja. Implantati izgledaju, daju osjećaj i ponašaju se kao naši prirodni zubi.

Koje su mogućnosti implantata:

Nedostaje Vam jedan zub?

Nedostaje Vam više zubi?

Nedostaju Vam svi ili većina zubi?

Prednosti implantata:

Tim dentalnog implantološkog centra Osijek čine iskusni i profesionalni stručnjaci, a uz vrhunsku opremu i implantate renomiranih svjetskih proizvođača imamo uspješnost ugradnje od 99%.

0 +
Zadovoljnih Pacijenata
0 +
Ugrađenih implantata
0
Godina Iskustva
0 %
Uspješnost ugradnje

Četiri najčešća pitanja koja dobivamo:

Koje materijale koristite za izradu krunica?

Kao standard u našem centru koristimo isključivo zirkon-keramičke krunice koje su za razliku od metal-keramičkih modernije rješenje.
1. Pošto nemaju metalnu bazu, s godinama nećete imati vidljiv metalni rub između desni i same krunice.
2. Zbog svoje bijele zirkonske baze savršeno imitiraju prirodni zub i njegovo ponašanje na dnevnoj svijetlosti.
3. Kako se izrađuju računalno osiguravaju vrhunsku čvrstoću i preciznost kakvu s metal-keramičkim krunicama nije moguće dobiti.

Koliko je zapravo bezbolan i siguran proces?

Cijeli zahvat traje svega 20 minuta te se izvodi pod lokalnom anestezijom. Cijeli zahvat je potpuno bezbolan a uz računalno potpomognutu implantaciju i iskusne doktore je potpuno siguran.

Koliko traje implantat i što ako se ne primi?

U našem centru koristimo vruhunske implantološke sisteme renomiranih svjetskih proizvođača Adin i Nobel Biocare. Zbog svoje kvalitete osiguravaju uspješnost ugradnje od 99% i garanciju u slučaju da se implantat ne primi.

Koji su načini plaćanja?

Nudmo sva plaćanja na do 36 rata i 60 rata putem potrošačkih kredita. Na gotovinu odobravamo dodatnih 10% popusta. Kod implantologije često se radovi plaćaju u etapama jer cijeli proces do završnog rada može trajati 4-6 mjeseci.

Zanima Vas kako izgleda cijeli proces?

Pogledajte video našeg doktora:

Play Video

Ispunite kviz i osigurajte posebnu ponudu.

1
1
2
3
3
2
4
4

Sada su nam potrebni Vaši kontakt podaci kako bi Vam poslali odgovor na Vaš upit

Pacijenti o nama.

Pročitajte inspirativne priče naših pacijenata.

Ivana Štrk
Zubne navlake
Josip Katalinić
All-on-4
Gea Ivić
Implantati

Došla sam u ordinaciju na preporuku prijateljice jer sam uvijek imala nelagodu pri posjetama zubarima. Dr. Đukić i cijeli tim bili su profesionalni i prijateljski nastrojeni te su me kroz proceduru vodili vrlo opuštenim razgovorom. Stavljama sam zubne navlake koje je doktor dizajnirao na računalu što me je oduševilo jer sam mogla vidjeti završni rad prije nego je procedura i počela. Oduševljena sam kvalitetnom rada, odličnom atmosferom i mojim novim osmijehom!

Nakon desetljeća nošenja proteza koje su bile problematične i neudobne odlučio sam se za potpunu rekonstrukciju čeljusti nošenu implantatima. Oduševila me profesionalnost i trud oko pacijenta posebice prije samog zahvata kada sam imao najviše pitanja. Protezu nošenu implantatima sam dobio nakon svega par dolazaka u ordinaciju. Vrhunski proizvođači i materijali koje koristi Dr. Saša Đukić te garancija koju daju na sve zahvate olakšali su mi odluku kako big opet mogao uživati.

Odlučila sam se na dentalni implantološki centar Osijek za postavljanje implantata nakon više tjedana istraživanja svog problema. Tražila sam rješenje za nedostatak prednjeg zuba koji mi je stvarao brdo nelagode. Ova ordinacija kao standard ugrađuje zirconske krunice koje su estetski i po kvaliteti puno bolje rješenje od klasičnih pogotovo jer se radi o prednjim zubima. Cijela ekipa je odlična, cijene su konkurentne a s krajnjim rezultatom sam prezadovoljna.

  4.7

  Prosječna ocijena
  na Facebook-u.

  Jamstvo kvalitete

  Dentalni implantološki centar Osijek koristi isključivo vrhunske materijale renomiranih svjetskih proizvođača kako bi Vam uvijek pružili vrhunsku uslugu. Na sve implantološke i protetske radove dajemo garanciju.

  Važni linkovi

  Kontaktirajte nas

  Email:

  info@implantati-osijek.eu

  Phone:

  +385 031 495 025      

  Copyright ©2022 Dentalni implatološki centar Osijek