Naši stručnjaci

Centar za implantologiju i estetsku dentalnu medicinu doktor Saša Đukić otvorio je 20. prosinca 2007. godine, u grupnoj praksi s doktoricom Angelom Beneš. Danas centar djeluje samostalno i broji 4 stalno zaposlena i 10 renomiranih vanjskih stručnih suradnika.

Kao Centar za implantologiju i estetsku dentalnu medicinu pružamo usluge za pacijente svih životnih dobi, od najmlađih do najstarijih.

S ciljem postizanja vrhunske usluge naš stomatološki tim konstantno se educira. Kontinuiranim ulaganjem u edukacije naših djelatnika, modernizacijom tehnologije i pristupa prema pacijentima podižemo razinu kvalitete, a zadovoljstvo pacijenata stavljamo visoko na ljestvicu naših prioriteta.

 

Od osnutka, Centar, bez iznimke, pruža vrhunsku uslugu svojim pacijentima. Njeni stručnjaci obrazovali su se i stručno usavršavali u Hrvatskoj i inozemstvu, a također redovito sudjeluju na stručnim kongresima kao polaznici i predavači. Naš stručnjaci sudjeluje na brojnim tuzemnim i inozemnim kongresima i događanjima od kojih je GIDE Master of implantology u organizaciji Svjetskog instituta za dentalnu edukaciju i Sveučilišta u Los Angelesu najbitniji za daljnji razvoj i pristup pacijentu u našoj ordinaciji.

 

Glavna djelatnost našeg Centra je implantologija. Implantologija kao najsuvremenija grana dentalne medicine pruža odnedavno neviđene mogućnosti, ali predstavlja i velike izazove.

 

Individualnim pristupom pacijentima u zajedničkoj izgradnji plana terapije osiguravamo kvalitetna i dugoročna rješenja za Vaš blistav, pouzdan i mladenački osmijeh.

 

Najbolja referenca našeg rada je prije svega zadovoljstvo naših pacijenata.

REZERVIRAJTE TERMIN PREGLEDA ODMAH

Zatražite svoj termin pregleda, konzultacija ili zahvata online.

IMATE PITANJA ZA DR. ĐUKIĆA?

Imate dodatnih pitanja? Direktno pitajte dr. Đukića što vas zanima.